×

Vi söker vertygsmontör

Alla på Runå har en viktig del i kugghjulet, oavsett arbetsuppgift, och din arbetsinsats blir som verktygsmontör. Det innebär att de huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att montera ihop pressverktyg efter ritning samt att prova och verifiera verktyget efter montering.

Rollen kräver att du är händig och för att kunna vara självgående är en verkstadsteknisk bakgrund, gärna verktygsmakare, kunskap och erfarenhet av avancerad ritningsläsning och montering mycket viktigt. För att kunna hålla en hög kvalité i ditt arbete är personliga egenskaper som noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet, ansvarskänsla och initiativförmåga viktigt samt hög samarbetsförmåga. Om du har tidigare erfarenhet av NC ser vi detta som meriterande. Har du en nyfiken personlighet som gärna lär dig nytt och utvecklas så finns det även utvecklingsmöjligheter på företaget.

Tjänsten är heltid, måndag – torsdag 06.30-16.00 samt fredag 06.30-13.00.

Ansök redan idag

Ansökan skickas via epost till jennie@runaverktyg.se  Sista ansökningsdatum är 2023-05-31. Märk ansökan med ”Verktygsmontör”. Eventuella frågor om tjänsten kan mailas till jennie@runaverktyg.se , alternativt 0370-32 52 54.

Ta chansen och skicka din ansökan nu. Det kan bli du som blir det nya tillskottet i det härliga teamet på Runå Verktygs AB!