×

Vi söker en NC-operatör!

Vi finns mitt inne i Gnosjö och är helt har specialiserade på konstruktion och verktygstillverkning av pressverktyg. Vi är ett företag i ständig utveckling och framåtanda, med en modern maskinpark och med ett team som utgörs av erfarna, kompetenta och skickliga medarbetare. Det är dessa faktorer som gör det möjligt för oss att vara experter på pressverktyg.

Är du vår nya teamkollega?

Alla på Runå har en viktig del i kugghjulet, oavsett arbetsuppgift, och din arbetsinsats blir som NC-operatör. Det innebär att de huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att tillverka delar till pressverktyg i våra NC-styrda maskiner. Eftersom vi är ett team och ser en fördel med varierande arbetsuppgifter så innebär det även att vara behjälplig med planslipning, grovfräsning, verktygsmontering med mera.

För att kunna vara självgående är en verkstadsteknisk bakgrund, kunskap och erfarenhet av ritningsläsning, samt tidigare erfarenhet som NC-operatör vad som förväntas av dig. Datavana, erfarenhet av programmering med MasterCam samt svenska i tal och skrift är krav. För att kunna hålla en hög kvalité i ditt arbete är personliga egenskaper som noggrannhet, ansvarskänsla och initiativförmåga viktigt, och framför allt att du ser vikten av stark laganda och att själv bidra till samarbete och teamkänsla. Har du en nyfiken personlighet som gärna lär dig nytt och utvecklas så finns det även utvecklingsmöjligheter på företaget.

Kort om tjänsten och ansökan

Tjänsten är heltid. Arbetstiderna är måndag – torsdag 06.30-16.00, fredagar 06.30-13.00. Sista ansökningsdatum är 2023-01-04. Ansökan och eventuella frågor om tjänsten kan mailas till jennie@runaverktyg.se,  alternativt ring henne på 0370-32 52 54.

Ta chansen och skicka din ansökan nu. Det kan bli du som blir det nya tillskottet i det härliga teamet hos oss på Runå Verktyg!