×

Vi söker materialberedare

Mitt inne i Gnosjö finns Runå Verktygs AB som helt har specialiserat sig på konstruktion och verktygstillverkning av pressverktyg. Det är ett företag i ständig utveckling och framåtanda, med en modern maskinpark och ett team som utgörs av erfarna, kompetenta och skickliga medarbetare. Det är dessa faktorer som gör det möjligt för Runå Verktygs AB att vara expert på pressverktyg.

Vill du komplettera teamet?

Alla på Runå har en viktig del i kugghjulet, oavsett arbetsuppgift, och din arbetsinsats blir som materialberedare. Det innebär att de huvudsakliga arbetsuppgifterna består av planslipning, kapning och grovfräsning. På sikt är planeringen att även kunna lägga en del av arbetstiden på trådgnistavdelningen.

För att kunna vara självgående är en verkstadsteknisk bakgrund, kunskap och erfarenhet av ritningsläsning, samt tidigare erfarenhet av planslipning vad som förväntas av dig.  Har du tidigare erfarenhet av trådgnistning (Makino) är det mycket meriterande. Datavana samt svenska i tal och skrift är krav.

För att kunna hålla en hög kvalité i ditt arbete är personliga egenskaper som noggrannhet, ansvarskänsla och initiativförmåga viktigt, och framförallt att du ser vikten av att bidra till samarbete och teamkänsla. Har du en nyfiken personlighet som gärna lär dig nytt och utvecklas så finns det även utvecklingsmöjligheter på företaget.

Mer om tjänsten

Tjänsten är heltid, vardagar 07.00-16.00. Eventuella frågor om tjänsten kan mailas till jennie@joma.se eller ring henne på 072-549 90 08.

Ansök nu

Ta chansen och skicka din ansökan nu via epost till jennie@joma.se. Sista ansökningsdatum är 2021-08-20.

Det kan bli du som blir det nya tillskottet i det härliga teamet på Runå Verktygs AB!